Scroll To Top
Son yazılar

GÖBEK YAĞINI ERİTEN ÇAY TARİFİ


Bir televizyon programında ünlü bir diyetisyenin verdiği bir tarif paylaşmak istiyorum. Beslenme uzmanının söylemiş olduğuna göre göbek yağının oluşmasının tek nedeni şeker ve un. Yalnızca bu kürü yaparken bu iki maddeden uzak duracağız ve göbeğimizdeki yağlar gidecek. En az iki hafta içilmesi gerektiğini de söyledi. Buyrun lütfen size uygunsa bir deneyin derim..

Malzemeler:
  • 1 tane salatalık
  • 10 adet taze nane sapıyla beraber
  • Bir tutam taze zencefil rendesi
  • 1 tane limon
  • 4 su bardağı sıcak su
Yapılışı:
  • Salatalığı halka halka doğrayın ve bir kaba alın.
  • Bir tutam taze zencefil rendeleyin.
  • Limonu dörde bölün ve ekleyin.
  • Nane yapraklarını da elinizle bölerek saplarıyla beraber ekleyin.
  • Üzerine 4 su bardağı kaynara yakın su dökün ve demlenmeye bırakın.
  • Bu şekilde buz dolabında 1 gece bekledikten sonra süzün ve sabah kahvaltıdan önce ve akşam yemeğinden önce için.
  • Sindirimi kolaylaştırıyor. Enzim eksikliğinden kaynaklanan tatlı yeme isteğini önlüyor ve böylece göbek yağları yok oluyor. Muhakkak deneyin derim. Kolay gelsin..

Paylaş:

Kategoriler:

1 yorum to ''GÖBEK YAĞINI ERİTEN ÇAY TARİFİ"

ADD COMMENT