Scroll To Top
Son yazılar

STREÇ FİLMLE GÖBEK ERİTME KÜRÜ

Vücudunuza streç film sararak zayıflayabilir misiniz? İşte streç filmle zayıflama tarifi…
Malzemeler:
Biberiye yağı Streç film
Yapılışı:

Gelelim göbek eritme kürünün tarifine. Gece yatmadan önce göbeğimize biberiye yağı sürüp masaj yaparak yedirin. Mutfaklarda kullandığımız streç filmle göbeğinizi ve çevresini iki kat sarın. Üzerine sıcak tutacak kalın birşeyler giyerek uyuyun. Sabah uyandığınızda streç filmi çözün. İsterseniz banyo yapın, göbek bölgenizi lifle ovun.

Göbeğiniz eriyene kadar bu işlemi hergün yapmanız gerekiyor. Biberiye yağı sürüldüğün bölgedeki kan akışını hızlandırıyor ve yağ yakımını sağlıyor. Bu sayede bel ve göbek bölgesinde birikmiş yağların erimesini kolaylaştırıyor. Biberiye yağları aktarda satılıyor. Streç film ise sardığımız bölgede terlemeyi ve sürdüğümüz yağın derinin altına geçmesini sağlıyor. Streç film, marketlerde var zaten biliyorsun.

Düşük maliyetli bir uygulama zayıflama jellerinin fiyatlarını biliyorum az çok bu yöntem hem etkili hem ucuz hemde zararsız. Mutlaka deneyin..

Banyodan çıktıktan sonra nemlendirici sürmeyin unutmayın. Özellikle göbek ve bacak bölgesinde etkili olduğu söylenen bu yöntemi denerken cildinizde herhangi bir hassasiyet hissederseniz devam etmeyin.

Paylaş:

Kategoriler:

Henüz Yorum Yok " STREÇ FİLMLE GÖBEK ERİTME KÜRÜ "