Scroll To Top
Son yazılar

BOTOKS ETKİLİ MASKE

Hep yeme içme olmaz değil mi biraz da cildimize önem verelim. Ziyaretçilerimin çoğu bayan olunca istekler de bu yönde çok oluyor. Şimdi size gerçekten benimde uygulayıp bildiğim bir maske tarifi vereceğim. Evde bulunan malzemeler ile hazırlayabileceğiniz bir maske. Cildi geren ve canlandıran bir uygulama. Acil durum için ideal cildi toparlıyor. Mutlaka deneyin..

BOTOKS ETKİLİ MASKE
1 adet yumurta sarısı 1 çay kaşığı limon suyu 1 çay kaşığı süt 1 çay kaşığı herhangi bir bitkisel yağ (zeytinyağı da olabilir kolay bulunabilirliği açısından)

Uygulanışı:

Bütün malzemeleri karıştıralım. Cildinizi temizleyin ve maskeyi cildinize yedirerek bir kat sürün 10 dakika cildinizde bekletin ve tekrar cildinizin üzerine maskeyi uygulayın yine 10 dakika bekletip son katıda cildinize sürün. 10 dakika daha beklettikten sonra önce ılık ardından soğuk su ile ovalayarak maskeyi cildinizden çıkarın. Toplam 30 dk süren bir uygulama.
Maske uygulamasından sonra 2 adet buzu cildimizde gezdirelim. Nemlendirici sürüp cildimizdeki değişimin keyfini sürelim.
NOT: Haftada bir düzenli uygulamanız yeterlidir.

Paylaş:

Kategoriler:

1 yorum to ''BOTOKS ETKİLİ MASKE"

ADD COMMENT