Scroll To Top
Son yazılar

350 KALORİLİK PİLOT DİYETİ

Hızlı zayıflamak ve fazla kilolardan kurtulmak için uygulanan pilot rejimi aşağıdaki gibi uygulanır. Yarı-açlık rejiminin bir başka çeşidi, Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri Sağlık Ordusu doktorlarından Yarbay Dr. Paul W. Musgrove’un önerdiği “Havacılar İçin Hızlı Kilo Verme” yöntemidir. Aerospace Medicine dergisindeki yazısının bir bölümünde; “Fazla kilo uçak olaylarının, kazaların ve ölümlerin sebebi olmuştur… Zayıflama programlarının çoğunun kötü yanı çok yavaş sonuç vermeleridir. 350 kalorilik sıkı bir rejim uygulaması, programa katılanların çoğunun çabucak kilo vermesini sağlayarak mükemmel bir sonuç vermiştir”, diyor.

KAHVALTI: 1 tane katı pişmiş yumurta (80 kalori), 240 gr. kaymağı alınmış süt (90).

ÖĞLE YEMEĞİ: Kalorisiz bir garniyle karıştırılmış yeşil satala (yağsız süt veya süt tozuyla yapılmış yoğurt olabilir.) 105 gr. kadar (12 kalori).

AKŞAM YEMEĞİ: 90 gr. yağsız et (160) ve 105 gr. kalorisiz garniyle karıştırılmış yeşil salata.
Her öğün ve gün, boyunca 8 bardak veya daha fazla su, dilediğiniz kadar şekersiz ve sütsüz çay, kahve, soda, maden suyu içebilirsiniz. Günde 1 vitamin hapı alın. Toplam günlük kalori: 345.

Bu tür bir rejim ilk üç günde 2 ila 3 kg. daha sonra da hızla kilo verdirir. Kendi rejimini uygulayanlar için Dr. Musgrove’un, “Çoğu sütün ve yeşil yapraklı sebzelerin lezzetli yiyecekler olduklarını yaşamlarında ilk kez keşfediyorlardı”, cümlesiyle dile getirdiği gerçek ilginçtir.
Fazla kilolar madem ki, “uçak olaylarının, kazalarının hatta ölümlerin sebebi oluyor, araba kullanan şişmanların daha ne kadar fazla kazaya, yaralanmaya sebep olabilecekleri, üzerinde düşünülmesi gereken önemli bir noktadır. Yağla yüklenmiş olmak yerine ideal kiloda olmanın bir diğer güvenlik faktörü olduğu apaçık ortadadır.”

Paylaş:

Kategoriler:

Henüz Yorum Yok " 350 KALORİLİK PİLOT DİYETİ "