Scroll To Top
Son yazılar

Soğan Suyu Kürü ile Zayıflama

Ahmet Maranki Soğan Kürü ile Zayıflama Nasıl Yapılır-Soğan Suyunun Faydaları

Soğan Suyu Kürü

Soğan suyu özellikle sivilceler için kullanılan bir bitkisel kürdür. Özellikle Saç dökülmesi cilt lekeleri ve sivilce tedavisi için kullanılabildiği gibi ahmet maranki soğan kürü adet düzensizliği, kıl dönmesi ve zayıflama amacıyla da bu mucizevi bitkisel kürden faydalanabilmek mümkündür. Diğer yandan Ahmet Maranki Soğan Suyu Kürü Pcos Miyom ve çikolata kisti olan hanımlara da şiddetle tavsiye edilen bir bitkisel kürdür. BU arada hamile kalmak için bitkisel çözüm arayanlara da müjde veriyor Maranki. Soğan kürü ile hamile kalan bir hayli kişi var bizzat yorumları okudum ve yakın bir tanıdığımda bu yöntemle ilk bebeğine hamile kalmıştı ve sizlere de yumurta çatlatmak için soğan suyu kürünün etkili olduğunu hatırlatayım. Rabbim bir nimet içine ne kadar şifa gizlemiş şükürler olsun. Bunca faydasının yanında zayıflamaya da yardımcı olduğunu hatırlatmak istedim.

Yapılışı:
  • Soğanımızı kabuğuyla ve kökleriyle yıkayıp sirkeli suda belli bir süre bekletiyoruz.(Yaklaşık 10 dakika) Daha sonra ortalama 1 bardak suda 3 taşım kaynatıyoruz. 
  • Ilıyınca sabah ve akşam yemeklerden önce içiyoruz.
*Bu işlemlerde dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunmaktadır.
*Soğanın kabuğunu soymayın ve püsküllerini kesmeyin. *Soğan suyunun tadını hoş bulmayanlar içine limon sıkılarak da içebilir.
*Soğan kürü her yaştan insan için uygundur çünkü tamamen doğal bir yöntem ve vücudumuz için çok faydalı bir besindir.

Bu bitkisel zayıflama kürü uygulayarak 1 ayda 3-5 kilo vermek mümkün. Dilerseniz soğan suyu ile birlikte zayıflama egzersizleri tatbik edebilirsiniz. Bol su içmeyi de unutmayalım. Afiyet olsun:)

Paylaş:

Kategoriler:

Henüz Yorum Yok " Soğan Suyu Kürü ile Zayıflama "