Scroll To Top
Son yazılar

İBRAHİM SARAÇOĞLUN'DAN YAĞ YAKAN TİLYA KÜRÜ

İbrahim Saraçoğlu Yağ Yakan Tilya Kürü Zahide Yetiş'in konuğu olan Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu yağ yakıcı tilya kürü tarifini verdi. Bir çok bitki üzerinde araştırmalar yapan Saraçoğlu altınotu, kuşburnu ve ıhlamurda bulunan tirilozit etken maddesi olduğunu fark etti. Bu madde yağ yakan yavaşlayan metabolizmayı harekete geçirerek yağların vücuttan dışarı atılmasını sağlıyor. Yağ yakan tilya kürü nü tarifini hazırlayarak yağlardan kurtulun.

Yağ Yakan Kür Tarifi
Malzemeler:
1 günlük 10 gram ıhlamur 10 adet kuşburnu 5 gram altın otu 750 ml su.
Hazırlanışı
1. 10 tane kuşburnuyu havanda çatlatın. 2. Kısık ateşte kaynayan suyun içine 10 kuşburnu atın. 3. 10 gram ıhlamur ve 5 gram altın otu ilave edin. 4. Biraz karıştırın ve 8 dakika kısık ateşte ağzı kapalı olarak kaynatın. 5. Ocaktan alın ve süzerek ılımasını bekleyin.
Kullanma
İbrahim Saraçoğlu yağ yakan tilya kürü nü günde 3 defa içebilirsiniz. Sabah, öğle ve öğleden sonra istediğiniz bir zamanda içebilirsiniz. İçerisine başka hiç bir şey katmayın. Tekrar kaynatmayın. Gün içinde yarım kase çilek ve yarım kase böğürtlen ile hazırladığınız meyve salatası yağ yakma kürü nüzü tamamlayacaktır. Çilek ve böğürtlen (frambuaz) yağ yakmayı hızlandıran yiyeceklerdendir. Altınotu böbrekleri çalıştırır. Diyet yapıyorsanız diyet e yardımcı olarak uygulayabilirsiniz. 1'er hafta arayla yapmanızı öneririm.

Paylaş:

Kategoriler:

1 yorum to ''İBRAHİM SARAÇOĞLUN'DAN YAĞ YAKAN TİLYA KÜRÜ"

ADD COMMENT
  1. Merhaba;
    Sitemden aynısını kopyala yapıştır yoluyla alıp yayınlamışsınız. Hiç yakışmadı size.
    Bu yazıma ve aldığınız diğer yazılara acil olarak kaynak belirtmenizi veya sitenizden kaldırmanızı istiyorum...
    www.diyetevim.com

    YanıtlaSil