Scroll To Top
Son yazılar

AYRAN DETOKSU

Hep pasta börek tarifi paylaşıyorum değil mi bir de son günlerin modası olan herkesin yaptığı bir detoks programından bahsetmek istiyorum. Bu konuda çok talep aldığım için bundan sonra diyet programlarına da yer vermeye çalışacağım. Tabi ki güvenirsem ve kendim de denemişsem..

AYRAN DETOKSU

  • AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR) 
  • KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR) 
  • 1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık. 
  • Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
  •  Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı. Tadının pek güzel olduğunu söyleyemiyeceğim ama işe yaradığını söyleyebilirim.
  • Kolay gelsin:)

Paylaş:

Kategoriler:

19 yorum to ''AYRAN DETOKSU"

ADD COMMENT
  1. güzel görünüyor

    YanıtlaSil
  2. Bulgur yerine keşkek olsa :)) keşke ya bulgur sevmiyorumda pek onun dışında tadı kötü olcağını düşünmüyorum aslında ayran aşına benziyor bayağı ki en sevdiğim soğuk çorbadır kendisi..

    YanıtlaSil
  3. Çok teşekkürler size.. deneyeceğim..AYNUR YILDIZ KARATAŞ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim Aynur hanımcım sevgiler..

      Sil
  4. baklagiller haşlanmış haliyele mi 4 er kaşık olacak?

    YanıtlaSil
  5. çorbanın içinedemi tuz koymuyoruz

    YanıtlaSil
  6. Deniyecem ama bisey sormak istiyorum ben hollandada yasiyorum ve buranin salataliklari kolum kadar ayarini bilemedim bir sakatalik bile fazla gele bilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salatalıgın yarıdan fazlası su oldugundan sorun olmaz

      Sil
  7. Oglen ve Aksam yemeği yenilecekmi

    YanıtlaSil
  8. 2 gun sonucunda 1700gr gitti fakat daha sonra duzensiz beslenmeye devam ettiginiz surece giden kilolar geri geliyor. Tecrubeyle sabit. Zaten diyet yapan biriyseniz arada 2 gun destek olaral yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  9. Haftada iki gun yapsam bisey olurmu cunku cok kilom var ya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kilonuz çok ise 15 günde 1 yapın aradaki günlerde diyet yapın az ve sık yiyerek sebze meyve salata yoğurt çorba tarzi beslenin

      Sil
  10. kilonuz çok ise 75 üstü olanlar ayda 2 kez 2 gün demişsiniz ama ayrıca da sibel hanimin yorumuna cevabinizda da 15 günde bir yapin demişsiniz.kafam karisti her haftada yapsak olurmu çiğdem hanim boy 1.70 kilo 90 cevabiniz için şimdiden teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayda 2 kez 2 gün demek 15 günde bir oluyor zaten :)

      Sil
  11. Bir litre yoğurt 1 gün için mi iki gün içinde mi tüketilmeli?

    YanıtlaSil