Scroll To Top
Son yazılar

Taylan Kümeli’nin 10 Günde 10 Kilo Diyeti

Taylan Kümeli televizyonlardan izlediğimiz ve birçok kişinin yararına bilgileri vermekle tanınan bir doktordur. Sadece diyeti ile değil, verdiği faydalı bilgilerden de faydalanmalı ve sağlıklı yaşamı hayatımızın tam merkezine koymayı başarmalıyız. Sizler kilo vermeye istekli olduktan sonra önünüzde hiçbir dağ duramaz. Öncelikle buna inanın ve kendinizi motive etikten sonra kilo vermelere başlayabilirsiniz. Artık sizlerde güzel giyinmek ve fazla kilolarınızda kurtulma zamanı geldi diye düşünüyorsanız hemen starta basınız. Diyetin orjinal ismini bozmak istemedim ama 10 günde 10 kilo vermek mümkün olmayabilir. Yalnız etkili bir diyet olduğunu söyleyebilirim. Diyeti harfiyen uygulayın ve kilolarınızdan kurtulun. Üstelik bu diyet sayesinde metabolizmanızda hızlanacak. Buyrun listeye..
SABAH UYANINCA
1 bardak sıcak su +1 dilim limon+1 dilim elma+1 parça kabuk tarçın+1 çay kaşığı elma sirkesi
KAHVALTI
2 dilim diyet etimek + 1 tatlı kaşığı labne light peynir + maydanoz, domates, salatalık
2 SAAT SONRA
2 adet taze kayısı + 5 badem
ÖĞLEN
Doyana kadar sebze yemeği 1kg sebze + 1 kuru soğan + domates salçası + isteğe bağlı 100 gr et veya kıyma 200 gr diyet yoğurt veya 100 gr normal yoğurt Salata (yeşillik + domates + salatalık + 1yemek kaşığı zeytinyağı)
2 SAAT SONRA
2 kırmızı erik + 5 badem
2 SAAT SONRA
Kepekli tost (açlık durumuna göre) 1 veya 2 dilim esmer ekmek+30 gr light peynir
AKŞAM
Izgara balık veya tavuk veya et veya köfte + salata
2 SAAT SONRA
1 çay bardağı diyet kefir + 1 kuru kayısı
10 gün boyunca bozmadan devam ederseniz sonuca ulaşabilirsiniz. Bulamadığınız veya sevmediğiniz yiyecekleri boş geçebilirsiniz. Kolay gelsin:)

Paylaş:

Kategoriler:

Henüz Yorum Yok " Taylan Kümeli’nin 10 Günde 10 Kilo Diyeti "